Openstaande oproepen

Oproep
524
Deadline: 
woensdag, 31 maart, 2021

Wat?

Met deze oproep willen we opleidingsverstrekkers met een bestaande of toekomstige opleiding in de opleidingsdatabank (databank voor Vlaamse opleidingsincentives) ondersteunen op vlak van e-leren.

Oproep
528
Deadline: 
maandag, 15 februari, 2021

Situering en doelstelling

Oproep
523
Deadline: 
vrijdag, 29 januari, 2021

Wat?

Deze oproep heeft tot doel om duaal leren in het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs te stimuleren door het voorbereiden en uitvoeren van proeftuinen, de brede implementatie van duaal leren in deze onderwijsniveaus te ondersteunen en de leerervaringen uit de proeftuinen te borgen.
De projecten bestaan telkens uit 2 onderdelen:

Oproep
522
Deadline: 
zondag, 31 januari, 2021

Doel van deze oproep is het stimuleren van opleidingen in ondernemingen in Vlaanderen. In de huidige context willen we vooral van telewerk een duurzaam onderdeel maken in de bedrijfsorganisatie. Daarom moedigen we met deze oproep organisaties aan om opleidingen rond telewerk te organiseren.

Oproep
494

Deze oproep richt zich exclusief tot organisaties die een project uitvoerden binnen oproep 393 ‘Innovatie door exploratie’ en oproep 394 ‘Innovatie door adaptatie’. Met deze oproep ondersteunen we organisaties die een succesvolle pilot uitvoerden en impact aantoonden om de ontwikkelde dienstverlening op te schalen.