Openstaande oproepen

Oproep
528
Deadline: 
maandag, 15 februari, 2021

Situering en doelstelling

Oproep
515
Deadline: 
maandag, 4 januari, 2021

Een belangrijke component van het inburgeringstraject is de cursus Maatschappelijke Oriëntatie (MO). Cursisten krijgen er informatie over o.m. leven en werken in Vlaanderen en België en er wordt geoefend op vaardigheden die nodig zijn om zelf actief aan de samenleving deel te nemen.

Oproep
523
Deadline: 
vrijdag, 29 januari, 2021

Wat?

Deze oproep heeft tot doel om duaal leren in het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs te stimuleren door het voorbereiden en uitvoeren van proeftuinen, de brede implementatie van duaal leren in deze onderwijsniveaus te ondersteunen en de leerervaringen uit de proeftuinen te borgen.
De projecten bestaan telkens uit 2 onderdelen:

Oproep
522
Deadline: 
zondag, 31 januari, 2021

Doel van deze oproep is het stimuleren van opleidingen in ondernemingen in Vlaanderen. In de huidige context willen we vooral van telewerk een duurzaam onderdeel maken in de bedrijfsorganisatie. Daarom moedigen we met deze oproep organisaties aan om opleidingen rond telewerk te organiseren.

Oproep
494

Deze oproep richt zich exclusief tot organisaties die een project uitvoerden binnen oproep 393 ‘Innovatie door exploratie’ en oproep 394 ‘Innovatie door adaptatie’. Met deze oproep ondersteunen we organisaties die een succesvolle pilot uitvoerden en impact aantoonden om de ontwikkelde dienstverlening op te schalen.